14 oktoberplein 6b | 5825 CC Overloon | 0478 640306

CATERING

Catering oftewel ontzorgen, want dat is wat we goed kunnen. Of het nu over een lekker broodje gaat, een BBQ, een walking dinner of een groot feest, bij Grand Café Effe ben je aan het juiste adres. We nemen je graag de zorg uit handen waardoor je alleen nog maar hoeft te genieten. In overleg is bij ons bijna alles mogelijk en kunnen we voor ieder budget het perfecte plaatje verzorgen.

PICKNICKMAND

Wat is er mooier dan op een zonnige, warme dag gezellig te gaan picknicken? In het bos, op de hei of aan de maas, overal komt onze rijk gevulde picknickmand tot zijn recht.

BROODJES

Onze broodjes zijn uitbundig belegd en we hebben zowel koude als warme varianten. Als je vóór 11.00 uur bestelt, worden ze vanaf 12.30 uur bezorgd.

BBQ

Zin in een BBQ maar geen zin om het zelf allemaal te regelen, laat het ons dan effe weten. We helpen graag met het organiseren en bezorgen alles wat je hiervoor nodig hebt, zoals een gasbarbecue, borden, bestek, servetten, je kunt het zo gek maken als je wilt. De afwas nemen we uiteraard ook weer mee naar huis.

WALKING DINNER

De naam zegt het al, een wandelend diner, dat bestaat uit een serie kleine gerechtjes die op een klein bordje worden geserveerd. Gemakkelijk mee te nemen waardoor je niet gebonden bent aan een vaste zitplaats en je met al je gasten 'effe' kunt bijkletsen. De verschillende gerechtjes zijn allemaal culinaire verrassingen en vormen samen een compleet diner. Het aantal gangen bepaal je zelf en kan variëren van 3 tot 6 gerechtjes.

FEESTEN EN PARTIJEN

Ook voor feesten en partijen ben je bij Grand Café effe aan het juiste adres. Groepen van 10 tot 100 personen kunnen wij culinair verrassen. In overleg is bij ons bijna alles mogelijk en samen kunnen wij voor ieder budget het perfecte diner of feest samenstellen!

Grand Café Effe
14 Oktoberplein 6b
5825 CC Overloon

© 2017 Grand Café Effe | ontwerp en realisatie Studio Coppis